Om projektet

Om technucation

Beskrivelse af projektet og oversigt over deltagere

Projektbeskrivelse

TECHNUCATION- Technological Literacy and New Employee Driven Innovation through Education er støttet af Det Strategiske Forskningsråd. Der skal skabes ny viden om ’technological literacy’ og den viden skal danne basis for udvikling af uddannelserne af fremtidens lærere og sygeplejersker. Projektet kombinerer etnografiske feltstudier på skoler og hospitaler med eksperimentelle ’Living Labs’.Technucation er et samarbejde mellem Institut for Uddannelse og Pædagogik, Aarhus Universitet, Teknologisk Institut, Professionshøjskolen UCC og Professionshøjskolen Metropol. Der deltager også en række internationale uddannelsesforskere.

Hvordan forsker vi i teknologiforståelse?

I forbindelse med Forskningens Døgn 2012 formidlede vi vores forskningsproces- og formål med særligt fokus på sensitivitet. Se plancherne nedenfor.

 

Organisering og deltagere

Technucation er et samarbejde mellem Aarhus Universitet, Professionhøjskolen Metropol, University College Copenhagen, Roskilde Universitetscenter og Teknologisk Institut.
Se organiseringen herunder.

Deltagere

Fra hver organisation deltager flere forskere i projektet. Læs om deltagernes ansvars- og forskningsområder i projektet.