Artikler fra andre medier

Dette projekt er afsluttet, og hjemmesiden opdateres derfor ikke længere.

Herunder finder du forskellige henvisninger til andre medier, hvor Technucation-projektet bliver omtalt.

Teknologi gør os rådvilde

I Marts 2015 stillede Camilla Mehlsen og tidsskriftet Asterisk skarpt på Technucation-projektet med artiklen Teknologi gør os rådvilde. Heri fortæller projektleder Cathrine Hasse om projektets fund og karakteriserer Technucation som "[...]et lillebitte forsøg på at sætte foden ned og gøre de professionelle selv til drivere af udviklingen".

Du kan læse hele artiklen online HER!

EMU - Danmarks Læringsportal

På EMU - Danmarks Læringsportal finder du også en beskrivelse af Technucation-projektet. Her er der lagt særlig vægt på et af projektets resultater, nemlig redskabet TEKU-modellen.

Læs mere HER!

Folkeskolen.dk: Lærerne skal forstå it forfra

I januar 2015 skrev Lise Frank fra Folkeskolen.dk artiklen Fireårigt forskningsprojekt: Lærerne skal forstå it forfra, hvori projektleder Cathrine Hasse forklarer det store behov for teknologiforståelse blandt både unge og ældre lærere.

Artiklen kan læses online HER!

Sygeplejersken: Sygeplejersker mangler teknologiforståelse

Mikkel Søren Bødker Olesen fra Sygeplejersken har i forbindelse med den del af Technucation-projektet, der er foregået i Gladsaxe hjemmepleje (X-changery-projektet - hvis du vil vide mere om dette, kan du klikke HER) spurgt nogle af de deltagende hjemmesygeplejersker, hvad de har fået ud af at deltage i projektet.

Artiklen finder du HER!

Tema: Med strøm på...

I september 2014 havde tidsskriftet Viden om Literacy fokus på læse- og læreprocesser med inddragelse af digitale medier. Projektforskerne Lene Storgaard Brok og Vibeke Schrøder har bidraget til tidsskriftet.

Tidsskriftets artikler kan downloades HER.